Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
Τι Comicworld Forum θα είμασταν χωρίς αυτή την κατηγορία? Ποιός είναι ο αγαπημένος σας ήρωας, ιστορία, μηνιαίος τίτλος ή τόμος. Ποιά είναι η αγαπημένη σας εταιρεία? Προτιμάτε τα Αμερικανικά, Ευρωπαϊκά ή τα Manga? Ό,τι και να σας αρέσει περισσότερο αφήστε εδώ την γνώμη σας, κάντε τις προτάσεις σας. Εδώ είναι ο βωμός του αγαπημένου μας χόμπι.
19 Θέματα 12 Απαντήσεις Το Άβαταρ του/της Deathjoke
Τελευταία Δημοσίευση: ALL NEW BATMAN AND H ...
από Deathjoke
3 Χρόνια 1 Μήνας πριν
Αυτή η θεματική ενότητα είναι αφιερωμένη στις εκδόσεις που βγάζουμε. Εδώ μπορείτε να μιλάτε για αυτές, να ρωτάτε, να κριτικάρετε για τα κόμικς που φέρνουμε στο ελληνικό κοινό είτε είναι μεταφρασμένα, ή δημιουργίες ελλήνων καλλιτεχνών.
23 Θέματα 0 Απαντήσεις Το Άβαταρ του/της Handrios
Τελευταία Δημοσίευση: Galaxia Στην Σκιά Το ...
από Handrios
3 Χρόνια 7 Μήνες πριν
Υπάρχει κάποιο βιβλίο που σας ρούφηξε και δεν σταματήσατε να το διαβάζετε μέχρι να φτάσετε στην τελευταία τελεία? Ο Salvatore, Tolkin, Masterton, King, Koontz, Robins τις κριτικές και τις καινούριες τους ιστορίες αυτών και πολλών άλλων θα τις βρίσκεται εδώ.
2 Θέματα 2 Απαντήσεις Το Άβαταρ του/της matthaiosMatt
Τελευταία Δημοσίευση: Βιβλία και Βοηθήματα ...
από matthaiosMatt
2 Χρόνια 9 Μήνες πριν
Μια νέα κατηγορία συζητήσεων προστέθηκε στο forum μας. Το Artist Alley είναι το μέρος που οι νέοι και παλιοί καλλιτέχνες, επαγγελματίες ή ερασιτέχνες μπορούν να ανεβάζουν τις δημιουργίες τους για να μάθουν την γνώμη των άλλων, να ζητάνε συνεργασίες και συμβουλές - tips. This is your Alley...
0 Θέματα 0 Απαντήσεις Καμία δημοσίευση